Пророцтва Порфирія Іванова

 

Учитель Ош

 

2019.12.02

 

   Природа любила Паршека за те, шо він любив її, загартовувався, ходив літо і зиму босим  і без сорочки, допомагав людям, вона допомагала йому в усьому. Паршек запитував щось у природи з душею і серцем, вона відповідала йому, приходила правильна пророча думка. Про це Учитель розказував усім людям, писав у своїх працях. Іванов любив усіх людей, робив усе, щоб вони не вмирали. Пророцтва попереджали людей про небезпеку, учили, як вижити і не загинути в природі. На сьогоднішній день всі основні пророцтва Порфирія Іванова здійснились. Пророцтва  відіграють важливу роль у житті людства, вони показують істинну дорогу в житті людства в майбутньому. Це свідчить, що вчення Порфирія Іванова – це є природна істина.

   1.Природа допомагала Паршеку в юності. Цар призвав 19-річного Паршека служити в армії, в той час війна була між Росією і Німеччиною.  Паршек сказав перед усім селом Оріхівкою на бугрі, що тільки ми замиримо війну – це здійснилось. Паршек не встиг доїхати до Петрограда, а цар відмовився від престолу. Потім більшовики взяли владу, вони були за мир, Паршек повернувся в село, демобілізувався, підтримував більшовиків. 7812.

     2. Під час війни в 1942 році німці випробували окупованого Паршека холодом, потім 11 офіцерів  спитали його, хто переможе у війні? Німці вірили Іванову, хотіли, щоб він допомагав їм. Паршек відповів їм: «Перемога буде за Сталіним». Так і здійснилось. Паршек допоміг руським у війні. 7812.

   3. Перед війною Іванов доповідав Радянській владі, що Німеччина скоро нападе на Радянський Союз, його не послухали – це здійснилось у 1941 році.

    4. У 1965 році Паршек писав у праці Партія про комуністичну систему, що ця система розвалиться – це здійснилось. Через декілька років  країни Європи звільнилися від цієї системи, з 1989 – 1991 року Радянський Союз розвалився на незалежні держави. В останні роки в Україні заборонили компартію.    

      5. У 1979 році Іванов сказав, що всі люди визнають його в 1989 році – це здійснилось. Того року тисячі людей з усього світу  зібрались на  райському місці в Оріхівці, щоб показати своє  визнання Учителя Іванова.  

   6. Природа сказала Іванову, що Брежнєва не стане в 1980 році. Це здійснилось із запізненням на два роки, бо люди лікували вождя хімією, екстрасенси старались зберегти вождя – це порушило природні строки.

   7. У 1979 році Іванов писав, що в 1983 році буде всесвітня війна з Росією через те, що в Радянський Союз прийшов Бог Землі. 7812. Війна мала початися зі Сходу через релігії. Іванов не хотів, щоб це здійснилось.  Війна не відбулась через те, що в 1983 році Іванов несподівано відійшов з життя, ніхто не очікував цього. Можливо, він зробив це свідомо, за півроку до уходу, у 1982.12,  він написав, що війни не буде з Росією. Коли Іванова, як Бога, не стало в житті в Росії, тоді причини не стало для початку світової війни.      

    8. Це найцінніше пророцтво для всього людства. У 1981році Іванов написав, що в 1989 році еволюція прийде в люди, люди прийдуть на Чувілкін бугор, підтримають його ідею, визнають його: «68. А еволюція прийде на землю Духом Святим. Це Чувілкін бугор, це райське наше місце, чоловікові слава безсмертна, за що природа стоїть горою. Вона тепер, у цей час, не дає свою згоду на це, що воно може бути. І вказала про це діло, воно буде, 1989 року здійсниться, усе прийде на своє місце. Природа завжди скаже свою правду за мене». 1981.09:68.  Учень Ош і послідовники прийшли на бугор у 1989 році, підтримали Учителя, визнали Богом. Іванов називав еволюцією  новий соціально-економічний лад, який буде в суспільстві після соціалізму. Якщо еволюція буде з 1989 року – це означало, що з 1989 року соціалістична система Радянський Союз розвалиться і на зміну прийде новий лад еволюція. Це здійснилось. З 1989 до 1991 року Радянський Союз розвалився на незалежні держави, декомунізація здійснилася в Україні в останні роки. Коли соціальна формація перестає існувати, вона більше не повертається в життя за законом незворотності еволюції. Люди пережили капіталізм і соціалізм.  Отже, тепер повинен існувати суспільний лад еволюція згідно закону еволюції. 

     9. Іванов писав, що все почнеться з 2000 року,  чоловік без потреб прийде на Чувілкін бугор. Це здійснилось. З 1989 року учень Ош прийшов в Оріхівку на бугор, жив без потреб їжі, одягу, до 2000-го року виконав усе, що Учитель говорив йому. (див. Людство Ош)       

     10. Іванов говорив, що люди будуть без усяких потреб, не будуть вживати їжу в своєму житті. Це здійснюється, розроблюється наука автотрофності людства (ukiv8840), практична система Ош. (ukiv8845).    

   11. Іванов пише про Христа: «А потім у людях є таке явище: віра минулого Христа  залишилась. Вони дуже сильно вірять йому, а от від них потребується виконання – вони не роблять цього діла. Вони є не оправдані люди в цьому, Дух Святий не прийме їх, як таких. Якщо це так буде, люди визнають мене бути таким, як він». 8209:52.  Христос був Учителем народу, Богом Землі. Це пророцтво здійснилось. Люди віруючі не виконують заповіді Христа. А один Іванов виконав усі заповіді Христа. Він в кінці свого життя написав: «Я не жалів віддати іншому своє здоров'я. Я зробив те, що Христос говорив нам колись».8302:49. Це правда, люди бачили всі діла Іванова, вони  свідчать про це. Про це докладно розкажемо далі. А раз Іванов виконав усі заповіді Христа, то люди визнали його бути таким, як Христос, тобто Учителем народу, Богом Землі. Люди дали йому назву Переможець природи, Учитель народу, Бог Землі за ділом. Іванов пише: «Це Христос хотів усім, але не вийшло в людей. Вони сильно вірили йому. Але виконувати, у них не вистачило  сил на це – побажати іншому те, що сам хочу мати. Жоден чоловік не зробив у себе це діло. Таке ніяк не можна виконати в житті». 8102:56.  «Бога треба бачити, треба вірити йому, найголовніше, виконувати його сказані слова. А ми знаємо його, як Бога, сильно віримо йому, а не хочемо виконувати: тяжко. А ми не робимо цього, обманюємо самі себе. Ти ніколи не обдуриш природу». 8212:140.

   Які заповіді виконав Іванов? Які заповіді говорив нам Христос? Христос прийшов виконати Божий закон. Він говорив: «Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь. Друга ж, подібна до неї: люби ближнього твого, як самого себе. Весь закон і пророки утверджується на цих двох заповідях». Мф 22:37. «Все, чого бажаєте, щоб вам робили люди, так і їм робіть. Закон і пророки є в цьому». Мф 7:12. Христос має свій закон.  Христос не виконував закон Божий від Мойсея, котрий учив євреїв любити євреїв і ненавидіти ворогів, їх убивати, поступово завоювати світове панування, щоб залишились євреї та їхні раби. (Див: Второзаконня гл.7, 11, 20). Христос говорив учням, що любіть ворогів ваших, благословляйте їх, прощайте їм провини, але не карайте, не вбивайте. Іванов має закони Божі такі само, як у Христа. Люби Бога твого. Люби людей, як себе. Бажай людям те, що собі хочеш. Зробити з ворога любимого друга. Найголовніше, Христос заповідав людям бути в житті незалежними від природи, тобто основних потреб людей: їжі, одягу, житлового дому. Бо люди втрачають здоров'я і вмирають через свою залежність. Залежність веде до смерті, а незалежність веде до продовження життя.  Христос заповідав, що не турбуйтесь, що вам їсти, у що одягнутись. Терпінням спасати свою душу, терпіти холод, голод. Іванов виконав це все, став у житті незалежним від природи, він не потребував одягу, їжу, ходив зимою і літом босим і без сорочки.Заповіді Іванова і Христа

   Христос мив учням  ноги до колін холодною водою.  Він учив, щоб і вони мили ноги іншому. Христос говорив: «Якщо Я є Учитель, умив ноги вам, то і ви повинні вмивати ноги іншому. Бо Я дав вам приклад, щоб і ви робили так само, як Я зробив вам». Ін13:5.  Христос заповів любити всіх, вітати друзів і незнайомих. Він говорив: «Бо коли ви любите тих, хто любить вас, яка нагорода вам? І коли ви вітаєте тільки друзів ваших, що особливого робите? Отже, будьте досконалі, як Отець ваш досконалий». Мф 5:48. Христос заповідав поститися щотижня. Дні посту визначати через такі слова: «Весільні друзі не сумують, поки жених є з ними. Але дні настануть, коли відберуть у них жениха, і вони будуть поститися тоді». Мф 9:15. Очевидно, він говорив про себе. Христа відібрали в учнів у п'ятницю, Його розіп'яли, тіло поховали. А він вийшов із гробу в неділю, прийшов до учнів, їв рибу і мед разом із ними. Лука 24:43. Отже, Христа відібрали в учнів з вечора п’ятниці до неділі приблизно 42 години, треба поститись у цей час. Христос заповідав допомагати бідним, нужденним, дати милостиню на хліб на день. Нагодувати голодного, одягнути роздягненого, хворому допомогти.. Іванов виконав це все і навчив людей.

   Христос учив усі блага суспільства розподіляти порівну між усіма людьми, зарплата має бути всім однакова. Всім робітникам зарплата один динарій в день. Багатий не ввійде в Царство небесне. Іванові пропонує всім взяти зарплату 33 рубля в місяць. Христос учить прощати людям провини, не карати в'язницею, не вбивати. Іванов пропонує звільнити всіх ув'язнених.  Христос заповідав просити в ім'я Його: «Якщо перебуватимете в Мені, і слова мої будуть у вас, то просіть, чого б ви не захотіли, і буде вам». Ін 15:7. Іванов говорив: «Проси мене, будеш здоровий». Христос учить не потрапляти в тюрму, не саджати людей у тюрму. Ці заповіді Христа треба виконувати кожному, щоб мати здоров'я, життя, всілякі блага від Бога. Христос учив: «Всякого, хто слухає ці слова і виконує їх, уподібню мужеві мудрому. А всякий, хто слухає ці слова і не виконує їх, уподібниться мужеві нерозумному». Мф 7:24.   «Хто порушить одну із цих заповідей найменших і навчить того людей, того назвуть найменшим у царстві небесному. А хто виконає і навчить, той назветься Великим у Царстві небесному». Мф 5:19. Порфирій Іванов виконав ці всі заповіді Христа у своєму житті, не порушив жодної найменшої. Можна назвати його послідовником Христа. Іванов узяв від вчення Христа, доповнив своїм вченням, і ввів  усім людям, тому прославив Христа. Іванов виконав заповіді Христа і навчив людей, тому люди називали його Великим, мудрим у царстві Божому. Священик церкви вірить Христу, але  найменші заповіді не виконує, і навчає інших віруючих цього, тому він заслуговує назву «найменший» у царстві Божому. Церква не виконує закон Христа. Мф 7:12. Іванов виражав цю заповідь так: бажай людям того, що собі хочеш. Він бажав усім щастя, здоров'я хорошого, і робив. Іванов зібрав заповіді в систему, виконав їх, навчив того людей. Іванов приймав усіх нужденних, бідних, хворих, хто просив. Він писав про прийом: «Ми прийняли чоловіка, як я приймаю всіх. А потім облили водою холодною, потім він прийняв таке вчення, що робити. 1. Треба купатися холодною водою два рази в день, вранці й увечері. (Ін 13:5). (Спочатку Іванов мив людям ноги до колін).  2. Вітатися з людьми всіма, не проходити жодного чоловіка. Твоє діло – сказати їм. (Мф 5:48). 3. Треба знайти чоловіка нужденного, треба дати йому 50 копійок. Сам собі скажи, що даєш ці гроші за те, щоб не хворіти. (Мф 19:21). 4. 42 години не їж від п'ятниці до неділю до 12 години. Вийди надвір, вдихай повітря і говори: «Учителю, дай мені здоров’я». Після цього їж, що хочеш, скільки хочеш. Твоє здоров’я – це є все. (Мф 6:13, 9:15). 5. Не харкай, не плюй на землю, не кури, не вживай алкоголь». Іванов. 1983.03:34.  Загартування – це наука всіх людей усього світу, джерело людського життя. Свідоме терпіння є легке лікування. Робіть поки ви здорові.  Особливо це треба всім ради майбутнього. Іванов стверджує: якщо чоловік  загартовується в цьому житті, то він може не боятися загробного життя. Душа не вмирає, не має кінця. Пропонуємо людям вірити тому, кому дали назву Великий, і виконувати його заповіді. Не треба робити, як робить священик. Бо найменший  священик іде в пекло, а за ним інші. Христос та Іванов свідчать про одне. Якщо двоє свідчать про одне, то їхнє свідчення за законом є істинне. Іванов є далекий від релігії і протилежний їй, віру в невидимого бога вважав неправильною. Він вважав, що Бог є живий чоловік, якого люди бачили – це Христос. Іванов вважав вчення Христа не релігією, а наукою, основою якої є любов між усіма людьми. Апокаліпсис здійснюється через Іванова. http://osh.kiev.ua/ukiv8820  

   12. Це найголовніше пророцтво.  Іванов знав про свій відхід у житті, готував молодих  людей, які будуть продовжувати його ідею.  Учитель Іванов хотів побачити  другого незалежного чоловіка, такого, як він. Він писав у працях, що він чекає юнака, який визнає його і його ідею. Його праці призначені для молоді, він писав, що праці є «мій подарунок молоді». Учитель Іванов пише в працях, що очікує людство: «А коли до нас появиться на арену цього всього. Бог Дух Святий, усе терплячий у житті, відійде, його не буде в житті. Проявиться й оточить сам Великий Дух, поламає все на світі в житті».7712:378.  Учитель Іванов говорив про безсмертя: «Люди прийдуть з ним, вони скажуть у весь свій голос: Учителю, а коли це так буде? Він відповість нам так. Ні я, ніхто з усіх людей, ні мати наша рідна, вона із своїми ангелами не скаже нам, а тільки сам вищий за всіх за своїм розумовим розвитком. Він скаже нам усім тоді про це діло, коли здійсниться це ось наше безсмертя. Я, як Учитель,  про це ось давно думаю, але сказати про це діло, як це ось буде, не скажу, не промовлю». 7804:170.   Учитель Іванов пише. «Ми питали Учителя не раз: а хто буде другий чоловік? Всім хотілось знати про це. Учитель сказав так нам усім. Ні я, ніхто з нас, навіть ангели не зможуть сказати про це, крім одного вищого від усіх. Він знайде, він пришле на своє місце. Він займе і скаже: це моє місце. Я прийшов на нього не для того, щоб учити вищого від себе. Я прийшов сюди до цього чоловіка,  природа прислала мене. Я буду учитися всього його слова в нього». 7806:31. Учитель Іванов чекав другого чоловіка, природа прислала йому його. Він прийшов до Іванова на прийом у 1979 році, як учень, Іванов пізнав його, написав йому нове прізвище Ош від себе в своїй праці Паршек.1981.02.с110 – 127. Він благословив учня редагувати і обнародувати його праці у друкованому вигляді, як нікому. Учень Ош визнав себе другим чоловіком  у 2019 році, через 40 років практики. Іванов писав: «Бог Дух Святий введе Бога». 7812. Іванов Дух Святий відійшов, а в 2019 році людство  Ош проявилось як Бог Ош, людство Ош є Великий Дух. Учитель Ош сказав, як здійсниться таке  безсмертя, про яке говорив Учитель Іванов. (див. Людство Ош ukiv8845). Отже, це головне пророцтво здійснилось.

   13. На початку своєї дороги Іванов прийняв жінку, яка 17 років не ходила ногами. Перед прийомом він сказав собі: «Якщо ця жінка піде ногами, то я буду ходити босим по снігу». Жінка пішла своїми ногами, а Іванов виконав своє слово – 50 років до кінця ходив босим зимою і літом, ще й сорочку скинув. Його основна робота в житті – це допомагати людям в оздоровленні. Він робив це протягом  усього життя. Це здійснилось.

   14. Природа має дві протилежні сторони: тепле і хороше, холодне і погане. Іванов говорив, що він природу, як таку, любив, любить, в буде любити вічно.  Це здійснилось. Він  холодно і погано жив у природі до останніх днів життя, переніс усі гоніння людей ради блага всіх людей і не кинув робити, за це ми всі маємо подякувати Порфирію Іванову.            

   Виконання всіх цих пророцтв нам дає підстави вважати, що вчення Порфирія Іванова – це істина.  Слава Богу Ош. 2019.12.02. Учитель Ош.